V.I.P. TAXI

V.I.P. Taxi and Rent a Car

Луксузен превоз кој што не се споредува.
Достапен само на едно место.

PRIMUS V.I.P TAXI

PRIMUS е на пазарот повеќе од 20 години и поседува ултра модерни возила од типот Мерцедес AVANTGARDE серија. PRIMUS нуди превоз на патници низ Македонија, Грција, Бугарија, Албанија, Косово, Србија, Хрватска, во главно Балканот и Европа.

Покрај вообичаениот превоз на патници, нудиме и високо квалитетни транспорт услуги наменети за V.I.P. личности и делегации низ Република Македонија (Министерство за Одбрана, Министерство за Образование, Министерство за Внатрешни Работи, Invest in Macedonia, Американска Амбасада, УСАИД и многу други приватни компании, банки итн).

Услуги

Проверете ги нашите понуди и одбереде ја онаа која највеќе ќе ви се допадне.

Доколку сакате по детални информации јавете се на + (389) 70 216 765 или пратете email info@primus.com.mk, или започнете разговор на нашата веб страна.

Превоз на важни личности

Тајната за професионален успех е да го направите вистинскиот избор на соработници. За превоз на вашите VIP гости, директори на вашите компании, PRIMUS Rent a Car ви обезбедува висококвалитетна услуга за превоз која се заснова на високопрофесионалниот однос.

Нашите шофери ќе ве чекаат на аеродром или во близина на вашиот хотел со табла на кое ќе биде пишано вашето име или името на вашата компанија.

Екскурзии по избор

Екскурзија значи патување за неколку луѓе најчесто наменета за одмор, едукација или физички активности. Најчесто е дестинација до подолга локација или посета на место, најчесто за други (поврзани со работа) цели.

PRIMUS

Нудиме хотелски резервации низ територијата на Република Македонија.

Сакаме да потенцираме дека нашите шофери се професионалци со одлично познавање на англиски јазик, комуникативни со одлично познавање на сите патишта до државите и градовите.

Ценовник за некои од најбараните дестинации за автомобили и комбиња.

Дестинација

кола – до 4 патници

комбе – до 8 патници

Скопје – Аеродром Скопје

25 euro

35 euro

Скопје – Охрид

100 euro

120 euro

Скопје – Приштина

90 euro

140 euro

Скопје – Солун

150 euro

120 euro

Скопје – Софија

150 euro

180 euro

Скопје – Тирана

220 euro

260 euro

Скопје – Белград

300 euro

350 euro

Скопје – Атина

600 euro

750 euro

Нудиме и приватни тури.Контактирајте не за повеќе детали!

Ако уживате да возите и моделите кои ги имаме на располагање се по ваш вкус, можете доколку сакате да го изнајмите било кое возило од нашиот возен парк.

За користење на нашите услуги, вршиме наплата преку фактура, платежна картичка или во готово.