За Нас

V.I.P. Taxi and Rent a Car

Ултрамодерна флота од неколку луксузни автомобили комбиња и автобуси

Заедно со вас повеќе од 20 години.

PRIMUS е компанија создадена во 2000 година и служи за да овозможат луксузни услуги за професионални и приватни потреби.
Главната мисија PRIMUS е создадена врз основа на потребата за луксузни транспортни услуги со возила од модерна категорија.

PRIMUS

PRIMUS овозможува посебно искуство и адекватна инфраструктура со цел да овозможи индивидуални или групни услуги во или надвор од Македонија.

Ултра-модерниот избор на возила е на располагање 365 дена во годината 24/7.

Дел од причината зошто нашите професионално обучени шофери се издвојуваат е затоа што тие не само што ве носат до вашата посакувана дестинација, туку и ќе ви бидат на располагање преку нивната учтивост, прецизност, професионалност и безбедност.

Услуги

PRIMUS се издвојува со исклучително искуство и соодветна инфраструктура наменета за услужување индивидуалци или групи на луѓе во и надвор од Република Македонија.

Clock icon

Нашиот бизнис модел

Брз, удобен и безбеден превоз на нашите клиенти до нивните дестинации, како и безбеден превоз на лични документи и кршливи предмети безбедно до саканата дестинација,

Car icon

Нашите возила

Mercedes-Benz, E-Class авангарда, е опремена и прилагодена на вашите барања и потреби. Опремата е секогаш прилагодена според вашите барања.

Tie icon

Нашите шофери

Зборуваат минимум еден странски јазик. Достапни се 24/7 и можете да ги исконтактирате во било кое време од денот. Ќе пристигнат до вашата дестинација колку што е можно побрзо.

Што кажуваат за нас

Со гордост ви ги приложуваме комплиментите упатени кон PRIMUS од страна на нашите задоволни клиенти, меѓу кои, УСАИД, БиоТек, ХЕРА, Про Кредит Банка, како и некои министерства.

Slide

Го препорачуваме Господин Игор Силјановски како превозник, со неговата агенција.

Г-дин Силјановски во многу наврати ја обезбеди својата сигурна и учтива услуга на програмата ОПДАТ / Амбасадата на САД во Скопје.

Зборува англиски и е многу запознаен не само со Македонија, туку и со Бугарија, Грција, Србија, Црна Гора и Косово.

Тој внимава на благосостојбата на своите патници, осигурувајќи ја нивната безбедност и помагајќи им на секој можен начин.

Slide

Центарот за развој на образованието-ЕДЦ Скопје (ОДГ) го спроведува проектот Мрежа за вештини за вработување на младите, финансиран од Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД).

ЕДЦ користеше услуги за превоз „Primus Rent a Car“ (Primus) во текот на изминатите 6 месеци.

За тоа време, Primus беше во можност постојано да ги исполнува сите рутински барања на EDC и исто така беше во можност и сакаше да прифати промени во последен момент или дополнителни барања како што ќе бараше поводот.

Персоналот на Примус е професионален и пријателски расположен и секогаш подготвен да дејствува за да ги задоволи нашите потреби.

Slide

Биотек користеше услуги за превоз од „Primus Rent a Car“ во текот на 2018 и 2019 година.

Во овој период Primus можеше доследно да ги задоволи сите барања на компанијата Биотек Скопје.

Биотек Скопје го препорачува Primus како професионална компанија која обезбедува задоволителни услуги за транспорт со користење на професионални возачи и возила со огромен квалитет.

Slide

Ве известуваме дека компанијата Primus Rent a Car е ангажирана од Фондацијата CEED HUB Скопје за да обезбеди услуги за транспорт.

Со задоволство известуваме дека обезбедените услуги се високо професионални.

Slide

ПроКредит Банка АД Скопје го издава ова препорачко писмо до Primus Rent a Car за успешна соработка во делот на превоз на луѓе за потребите на ПроКредит Банка АД Скопје.

previous arrow
next arrow

20

Возила на располагање

10000

Задоволни клиенти

20

Години на пазарот

Наши Партнери