Изнајми Возило

V.I.P. Taxi and Rent a Car

Луксузен превоз кој што не се споредува.
Достапен само на едно место.

PRIMUS RENT A CAR

Доколку имате потреба да изнајмите возило PRIMUS ви ги нуди на располагање сите возила кои се во возниот парк (со секое возило можете дополнително да изнајмите еден од нашите шофери, услугата ќе ве чини 25 евра од ден трошоците за храна и сместување на шоферот се на товар на компанијата).

ЦЕНОВНИК

Во прелистувачот подоле можете да ги проверите цените за изнајмување на возилата од ден. Ако пак имате во план да изнајмите возило за подолг временски период, можете тоа да го направите преку нашиот телефонски број + (389) 70 216 765, на нашата емаил адреса info@primus.com.mk, или да започнете разговор на нашата веб страна.

Ваша одговорност

Да бидете најмалку 21 година и да имате минимум 3 години возачко искуство.

Превземање на возила

Препуштете ни ги возилата на нас, ние ќе ги превземеме од вашата моментална дестинација.

Посебни попусти

Се добиваат доколку изнајмите возило на подолго време или сте наш редовен клиент.

Осигурување

За времетраењето на договорот, вие и нашите возила сте целосно осигурани.

Договор за 24 часа

Дозволуваме прекорачување до 2 часа пред да извршиме наплата за нареден ден.

Неограничено возење

Неограничена километража во границите на Република Македонија

Со секое од нашите возила имате можност да изнајмите наш шофер. Цената на оваа услуга изнесува € 25, без храна и ноќевање за шоферот.

Доколку имате потреба од додатна опрема, ви нудиме на располагање седиште за бебе, носачи за скии и точаци, ГПС уреди, ланци за снег, итн.

За користење на нашите услуги, вршиме наплата преку фактура, платежна картичка или во готово.